Kenapa S H A K L E E ?



Tajuk KJ hari ni ; KENAPA SHAKLEE?

Dalam lambakan produk kesihatan yang ada dalam pasaran hari ni, mesti korang nak tau apa yang special sangat dengan Shaklee ni kan? Kenapa mesti pilih Shaklee berbanding brand lain?

Meh sini KJ nak cerita satu per satu sebab Shaklee ni sangat2 best.


Yang pertama-tamanya, STATUS HALAL produk Shaklee di MALAYSIA adalah sah tau..
Sebagai muslim, kita mesti la tengok status halal dulu kan..

Ramai orang bila dengar Shaklee je, terus was2 sebab Shaklee ni syarikat omputih. Tapi..jangan risau, produk yang dipasarkan di negara kita adalah produk yang dijamin HALAL.

Jaminan HALAL ini dikeluarkan oleh ISLAMIC SERVICES OF AMERICA, salah satu badan yang diperakui oleh JAKIM..(boleh refer di website JAKIM).





Kalau korang nak tau, produk Shaklee semuanya BEBAS KIMIA. Produk2nya TAK PERNAH dijalankan ujikaji ke atas HAIWAN..Semuanya diuji ke atas manusia, sebab takde kimia kan.. 😊





Tak perlu disangkal lagi, produk Shaklee sangat berkesan. Dengan konsultasi dan cara pemakanan yang betul dari SID Shaklee, korang PASTI akan dapat hasil yang HEBAT.

Tak kira samada nk kurus, kulit cantik, turunkan kolestrol, masalah tekanan darah tinggi, In Sha Allah semuanya mampu dicapai dengan SHAKLEE. Kalau korang tak dapat rasa apa2, mesti ada something wrong dgn cara pengambilan 😉. KJ boleh syorkan cara yang terbaik untuk korang dapatkan SHAKLEE EFFECTS yang paling awesome






Produk Shaklee kesemuanya dibangunkan oleh saintis2 bertauliah untuk memastikan keberkesanan dan kualiti produk terjamin. Ada juga dikalangan saintis ini menerima Anugeral Nobel tau



Produk Shaklee bukan datang dari kilang lambak tau, takde istilah rebranding..ooppss 🙊



Jadi..memang NO DOUBT produk Shaklee memang TERBAIK :-)








Produk Shaklee diiktiraf produk terbaik DUNIA tau.



Ramai dikalangan atlet olimpik dunia mengamalkan produk Shaklee, tapi tak diwar2kan secara komersial..Sebab Shaklee takde duta secara rasmi..



Kita semua yang mengamalkan Shaklee ini lah sebenarnya duta bergerak Shaklee





Shaklee telah wujud sejak 100 tahun yang lepas. Sampai sekarang Shaklee tetap teguh bertahan di pasaran seluruh dunia.

Kenapa Shaklee masih kekal sehingga sekarang? Sebab produknya sangat berkesan dan diakui ramai. Walau pasaran sekarang mengalami tsunami produk kesihatan, tapi yang terbaik hanyalah Shaklee :-)




Selain dari produk2nya yang diakui BERKESAN dan SELAMAT, Shaklee juga menyediakan peluang kepada semua orang untuk menjana pendapatan.

Syarat pertama, join sebagai ahli ;-)

Shaklee telah membantu ramai warga Malaysia (secara khusunya) menjana pendapatan yang selama ini hanya dalam angan2..Bagaimana caranya? KJ boleh terangkan dalam post yang lain ;-)






Apa yang menarik minta KJ secara peribadi tentang Shaklee ni ialah bisnesnya tak memerlukan modal yang tinggi dan sehingga ZERO MODAL!

Kalau nak pakai modal pun, yuran keahlian Shaklee adalah RM68.90 SAHAJA!
Yuran keahlian valid SEUMUR HIDUP pulak tu..haishhh, mana nak dapat bisnes camni..hihi
Takde renewal fee, takde pembelian minimum, tak perlu maintain pembelian..dan bermacam2 lagi kelebihan!

Haaa..inilah antara sebab kenapa KJ memilih Shaklee sebagai produk pilihan dan juga sebagai sumber pendapatan sampingan KJ :-)

Jom sertai kami di Shaklee!



Ada kemusykilan? Meh kita bincang ;-)

PM/ Whatsapp : 0 1 2 8 7 7 8 5 2 5 0
Instagram : @kedai_ju

0 comments:

Post a Comment